Over ons

Dennis en Gabriëlle geven hun eigen invulling aan vakmanschap en gastvrijheid: gasten meenemen in het mooiste wat de zee te bieden heeft

De inspiratie achter SEAson Arsenaal

Dennis en Gabriëlle Koopmans zijn de inspiratie achter SEAson Arsenaal. Zij verwezenlijken met volle overgave hun droom: het neusje van de zalm in vis- en seizoensproducten serveren.

Op de historische plek van het Arsenaal geven zij hun eigen invulling aan vakmanschap en gastvrijheid: gasten meenemen in het mooiste wat de zee te bieden heeft, dit aanvullen met verse producten van het land en serveren in een ongedwongen sfeer.

Toegankelijke fine dining, voor elk wat wils. Ook voor een lekker stuk vlees bent u bij SEAson op het juiste adres.

Met SEAson Arsenaal nemen Dennis en Gabriëlle Koopmans hun gasten mee in het beste van gastronomie en gastvrijheid

Dennis Koopmans

Dennis ging al jong zijn talent achterna en greep iedere kans aan bij 2- en 3-sterrenrestaurants, werkte mee aan nieuwe concepten en was tot voor kort Executive Chef van Vis aan de Schelde en beide locaties van The Travellers. Dennis heeft zich ontwikkeld tot allround ondernemer, met een scherp oog voor de mensen om hem heen, de juiste producten op het juiste moment en een fijn gevoel voor cijfers en organisatie.

Gabriëlle Koopmans

Gabriëlle heeft het Amstelhotel in al haar facetten leren kennen. Van La Rive en de brasserie tot roomservice, banqueting en ontbijt. Ergens in deze 16 jaar ontmoette ze in de keuken van dit 2* restaurant haar grote liefde Dennis. Samen hebben ze inmiddels twee zoons.

Een eigen visie

SEAson past in de visie voor deze locatie: een rijke traditie aan topkwaliteit en trends. Liefde voor vakmanschap. Voeg daaraan toe een scherp oog voor het welzijn van medewerkers en gasten, de juiste producten op het juiste moment en groot genoeg om iedereen optimaal aandacht te geven. Dat betekent een fijne neus voor het moment. Van de wensen van het veeleisende zakelijke publiek tot het verwennen van de familiemensen met goede smaak. In het Arsenaal of op andere locaties onder de vleugels van Chef Dennis.

Het Arsenaal – een begrip in Naarden Vesting

Het zijn grote schoenen om te vullen. De eerste steen van het militaire onderkomen is gelegd rondom het jaar 1688. Interieurarchitect Jan des Bouvrie zette een moedige stap om ‘Het Arsenaal’ in te richten als woonwinkel en showroom voor zijn ontwerpen, waarna het zich ontwikkelde tot toonaangevend concept voor design, luxe, juwelen en lifestyle. De geest van Jan wordt voortgezet op deze historische plek.

Gastronomisch wordt er een stempel gezet op het Arsenaal door Paul Fagel. Hij gaat op verzoek van Jan des Bouvrie in 1991 de uitdaging aan met de exploitatie van een restaurant en brasserie, wat in februari 2023 leidt tot de bekroning met de Lifetime Achievement Award van Gault&Millau. Waar nu Dennis en Gabrielle het restaurant SEAson met veel plezier runnen en inmiddels zijn ze bekroont met 13 punten in de Gault&Milau.

We houden van attent, vriendelijk, sociaal en eerlijk

Ons team is onze grootste schat

Je hoort het vaak: “ons personeel is ons visitekaartje”. Dat vinden wij ook en passen onze organisatie daarop aan, zodat we samen een gezond en plezierig werkklimaat creëren met elkaar.We streven naar een team dat goed op elkaar is ingespeeld en wat betreft mentaliteit en houding bij elkaar past.

We houden van attent, vriendelijk, sociaal en eerlijk. Zelf zijn we harde werkers, die makkelijk extra dingen willen oppakken als de situatie daarom vraagt. Zo zal er ook een goede wisselwerking tussen keuken en bediening kunnen ontstaan.

Zowel voor de keuken als de bediening kiezen we voor een sterke bezetting, waarbij de eigenaren een grote rol zullen spelen. Waar nodig zullen we op- en afschalen met zzp’ers en medewerkers via tijdelijke platforms. Voor de afwas en schoonmaak zullen we zoveel mogelijk zelf een steentje bijdragen, met aanvullend een bijbaantje voor jongeren uit de omgeving