SEAson’s menu
Voor de dagelijkse kaart laten we ons leiden door het aanbod van het seizoen in onze omgeving. Zo werken we altijd met producten die op dat moment op hun best zijn.
Ons menu
Voor de aanvoer van verse vangst zijn we afhankelijk van onze vissers, waarbij we scherp opletten dat vissen voldoende tijd krijgen om zich voort te planten. We blijven af van vissen die zich moeten voortplanten.
Je kunt het bij ons zo gek maken als je wilt. Voor een snelle hap tussen door, een gezellig moment of een geheel uitgebreide lunch of diner.
De kaart bestaat uit oesters, ideale gerechtjes om te delen, kreeft gerechten, vleesgerechten en een ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten.
Daarnaast serveren wij een 3, 4 of 5 gangen Chefs Favorites menu, dan kun je je laten verrassen door de lekkerste gerechten van de chef.
Mocht je speciale wensen hebben buiten de kaart, we maken het met liefde voor je klaar.
PS. fruit de mer of iets buiten de kaart om, kan altijd. Geef het s.v.p. wel een dag van tevoren aan ons door.
Ons menu uitgelegd
Dennis en Gabriëlle Koopmans zijn de inspiratie achter SEAson Arsenaal. Zij verwezenlijken met volle overgave hun droom: het neusje van de zalm in vis- en seizoenproducten serveren. Samen met Maarten Bout vormen zij een hecht team, met internationale ervaring in (meer)sterrenrestaurants.